avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce pot face dacă fostul sot face un podcast în care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce pot face dacă fostul sot face un podcast în care ...

Bună ziua, ce pot face dacă fostul sot face un prodcast pe youtube, în care vorbește urat de mine și ma pune intr o lumina proasta. Cei care au făcut prodcastul au dreptul sa facă asa ceva, nu știu și varianta mea. Nu mai întrebat, ma deranjează ca vorbește public despre anumite lucruri, are voie??? Nu exista poate o lege care sa l împiedice sa facă acest lucru? Va mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2025
pap, utilizator
Buna ziua,
Evident ca exista o lege. Dar, daca nu o respecta, atunci trebuie obligat.
Astfel ca aveti posibilitatea sa va indreptati impotriva lui solicitand daune, fie pe cale civilă fie pe cale penală.
Din punctul.meu de vedere in speta dvs solutiaia este o acțiune civila în răspundere delictuala prin care puteți solicita daune morale,îndepărtarea materialului respectiv de pe rețelele sociale etc.Discutati cu un av este o acțiune care necesita ajutor specializat datorită complexității spetei nu va merge cu ,,, modele"..sau sfaturi de la chatgpt..
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie/discreditare bună ziua! am nevoie de câteva informații care sunt legate ... Mihai Sia Mihai Sia Bună ziua! Am nevoie de câteva informații care sunt legate de un modul legal prin care pot sa rezolv o problema și am nevoie de sugestii pentru a ... (vezi toată discuția)
Afirmatii false ale unei persoane au dus la incetarea unui contract Mytro Mytro Buna ziua, Avem o firma de administrare imobile in familie si de curand am pierdut un contract la o asociatie de proprietari datorita unei persoane din ... (vezi toată discuția)
Insulte si jigniri pe o retea de socializare popecsu popecsu As dori sa stiu daca insultele si jignirile publice pe o retea de socializare pot fi sanctionate si cum. (vezi toată discuția)