avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt căsătorit oficial si am doi copii minori, eu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt căsătorit oficial si am doi copii minori, eu întrețin sotia si copiii ...

Sunt căsătorit oficial si am doi copii minori,eu întreținere sotia si copiii dar trăim separați. Am o prietena/iubita cu care vreau sa achizionez un apartament pe numele la amândoi din banii mei si ai iubitei. Cum sa fac in caz de divorț sotia sa nu aibă drept la acest apartament.

Buna ziua, aveti posibilitatea sa mergeti la notar, împreună cu soția, și să faceți partajul communitatii de bunuri.
art. 358 cod civil: (1) În timpul regimului comunităţii, bunurile comune pot fi împărţite, în tot sau în parte, prin act încheiat în formă autentică notarială, în caz de bună învoială, ori pe cale judecătorească, în caz de neînţelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea testamentara - dreptul copiilor din prima casatorie Marius061051 Marius061051 Buna ziua, In situatia in care unul dintre soti are copii dintr-o casatorie anterioara si in testament mentioneaza ca doreste ca toate bunurile dobandite in ... (vezi toată discuția)
Partaj ellaelly26 ellaelly26 Se poate face partaj si fara divort? Daca da ,care este procedura? Multumesc anticipat pt. raspuns. (vezi toată discuția)
Iesire din coproprietate cu sotia woe woe Buna ziua, am achizitionat numerar un imobil in urma cu un an, fiind casatorit (si copil). Contributia efectiva a sotiei la suma totala a fost de o ... (vezi toată discuția)