Buna ziua
Sunt in proces de deschidere a unui salon de infrumusetare mobil, respectiv intr-o autoutilitara cu care merg acasa la clienti. Legislatia nu prevede acordarea unei autorizatii de functionare pentru afaceri la punct mobil. Autorizarea se poate face la adresa sediului social insa lucrand in teren, sunt pasibil de amenzi in lipsa autorizarii la punct mobil.
Cum se poate obtine o astfel de autorizatie de la primarie?
Autorizațiile necesare sunt în principal cele de funcționare și cele sanitare, adaptate specific activității mobile.
Autorizațiile de Funcționare sunt emise în baza unor metodologii adoptate prin hotărâri de consiliu local. Astfel, mergeti la primarie si vedeti ce acte va trebuies
Va multumesc pentru raspuns. Am autorizatie de functionare si certificat constatator pt desfasurare activitate la terti, eliberate de ONRC, autorizatie DSV, toate documentele necesare. Cu aceste documente am fost la primarie si doamnele au fost reticente, nu stiau unde sa imi faca incadrarea, au spus ca nu au mai auzit asa ceva si pot sa imi faca daca doresc, autorizarea la sediu social. Acesta este motivul pentru care am cerut o parere aici.
Voi insista pentru obtinerea actelor!