avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare a unui salon de masaj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare a unui salon de masaj

Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare, anticelulitic , reflexoterapie , terapeutic, facial?
Ce dotari minime conform legii sunt necesare?
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:51, 7 Iulie 2020
Nu mai postati acelasi subiect in mai multe sectiuni ale forumului pentru a respecta Regulamentul forumului:
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/ sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.
Trebuie sa mergeti la Registrul comertului sa deschideti o firma. Veti semna declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile de functionare din punct de vedere securitate si sanatate in munca, sanatate, mediu, sanitar veterinare. Trebuie sa aveti diploma de terapeut pentru a putea practica.
Pentru inregistrare firma si bifare masuri realizate in declaratii trebuie sa studiati legislatia aferenta - o gasiti pe internet, cautand: legislatie inregistrare firma la RC/ legislatie ssm/ legislatie mediu/ legislatie sanatate/ legisletie sanitar-veterinara/ legisaltie psi-su .. pentru salon de masaj ....
Foarte importante sunt normele sanitare pentru salon de masaj. Cautati pe internet Ordin MS nr. 1136 din 27 iunie 2007privind aprobarea Normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare corporală.
Inainte de punerea in functiune va trebui sa obtineti autorizatie/ aviz ISU-pompieri.
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2016
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Ce acte și autorizați sunt necesare pentru un salon de masaj


Trebuia sa deschideti o discutie noua.
Daca tot ati comentat la o discutie veche puteati citi legislatia indicata. Documente de calificare personal, autorizatie sanitara pentru spatiu, etc. sunt documnete obligatorii.
La RC sunt afisate toate documentele necesare pentru deschiderea unei firme noi. Puteti intra pe site-ul RC si identificati documentele cerute pentru inregistrare firma.
Feraru Ionel a scris:
Ce acte și autorizați sunt necesare pentru un salon de masaj


Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

sau

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]

Alte detalii
[ link extern ] /

[ link extern ] /
As dori sa stiu daca se poate deschide un salon masaj terapeutic in un apartament 3 camere de la etajul 1 ....mentionez ca nu locuesc in acel apartament....va multumesc

Alte discuții în legătură

Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)
Pot deschide un cabinet de masaj, reflexoterapie? Cristinapopovici1595 Cristinapopovici1595 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pot deschide un cabinet de masaj, reflexoterapie in cazul in care am scoala sanitara postliceala de ... (vezi toată discuția)