Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul a decis desfiintarea unor posturi din organigrama ...

Buna ziua

Angajatorul a decis desfiintarea unor posturi din organigrama societatii.
Unul din salariatii vizati de aceasta masura se afla in concediu de odihna.
Stiu ca art. 60 ali 1 lit. h) din Codul Muncii spune ca este interzisa concedierea pe durata efectuarii concediului, dar Notificarea privind desfiintarea postului si acordarea termenului de preaviz poate fi trimisa salariatului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:50, 31 Iulie 2025
Da, notificarea privind desfiintarea postului si acordarea termenului de preaviz poate fi trimisa salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cum pot proceda cu 2 salariati ai caror posturi se vor desfiinta, specific ca ei intra in concediu de odihna din data de 01.07 ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca după ce am inaintat cerere de concediu de odihnă, ... LOPY LOPY Este posibil ca după ce am inaintat cerere de concediu de odihnă, în aceeași zi,angajatorul să dea o decizie de restrângere a activității și implicit ... (vezi toată discuția)
Concedieri in cazul firmelor aflate in reorganizare judiciara spirelm spirelm Va supun atentiei urmatoarele: 1) O societate comerciala se afla in reorganizare judiciara, deci ii sunt aplicabile dispozitiile art. 60 alin 2 din Legea ... (vezi toată discuția)