avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cumnatul meu a primit decizia de încadrare in grad de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cumnatul meu a primit decizia de încadrare in grad de handicap ...

Bună ziua, va rog frumos dacă ma poate ajuta cineva cu un răspuns. Cumnatul meu a primit decizia de încadrare in grad de handicap de la DGASPC,între timp a decedat noi rudele soției lui ne-am ocupat de înmormântare,sora noastră fiind decedata. Știți cumva dacă beneficiază cineva de ajutor de înmormântare ceva.Va mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2025
Adynadyn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:36, 31 Iulie 2025
Era pensionar de drept de invaliditate sau de limită de vârstă`?
DGASPC nu suportă cheltuieli de înmormântare, ci numai statul prin Casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces persoana cu handicap gradul 2 permanent cmarian90 cmarian90 buna ziua , mama care a avut handicap de gradul 2 permanent a decedat, succesori (adica eu fiul) am dreptu sa iau ajutor de inmormantare de la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Cine primeste ajutor de inmormantare? militaruflorentina militaruflorentina Buna ziua, Va relatez pe scurt datele problemei si sper sa primesc un raspuns cat mai repede. Va multumesc anticipat. Unei persoane salariate (salariu minim ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare mamymeu82 mamymeu82 mama mea a decedat in noiembrie 2010.era pensionata cu handicap grav.mi au spus ca ajutorul de inmormantare este ultima pensie .este adevarat???se poate cere ... (vezi toată discuția)