avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt profesor suplinitor necalificat angajat pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt profesor suplinitor necalificat angajat pe perioada determinata ...

Sunt profesor suplinitor necalificat angajat pe perioada determinata de 10 luni , conform legii educatiei concediul legal se ia doar pe perioada vacantelor si am ramas cu un concediu restant de 33 zile pe care nu vor sa le plateasca. Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna restant dupa concediu de crestere copil emmay emmay Buna ziua! Doresc sa va cer sprijinul in urmatoarea problema legata de efectuarea concediului de odihna pentru anul scolar 2010-2011 , in actualul an scolar ... (vezi toată discuția)
Intrare concediu prenatal constrangere angajator Vlad.AT Vlad.AT Buna seara. Sotia este insarcinata si conform legii, poate intra in concediu prenatal cu 63 sau maxim 84 zile calendaristice de la data in care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Urgent- concediu prenatal, unde? calinclaudia25 calinclaudia25 Buna ziua. Sunt angajata cu contract pe perioada determinata intre 15.09.2006-15.06.2007, in aceasta perioada mi-am luat doar 10 zile concediu de odihna, ... (vezi toată discuția)