avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... 1) Este legal in UE si Romania ca o companie americana ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

1) Este legal in UE si Romania ca o companie americana care vinde ...

1) Este legal in UE si Romania ca o companie americana care vinde soft sa spioneze dupa aceea calculatorul clientului, sub pretextul depistarii de versiuni piratate ale aceluiasi software?
2) nu este hartuire si santaj cand compania de mai sus ameninta prin intermediari romani, de fapt revanzatori de soft, ca a depistat copii pirat de soft pe calculatorul clientului si ca daca clientul nu cumpara in compensatie soft de mii (sau chiar zeci de mii) de EUR, il va da in judecata?

Alte discuții în legătură

Licente software agentie publicitate? tiroid tiroid Buna ziua, De ceva timp ma ocup de o agentie de publicitate mica 4-5 angajati dintre care unii lucreaza part time. Recent ne-am mutat cu biroul intr-o ... (vezi toată discuția)
Legalitate vanzare dvd/cd microsoft windows 10 Cipriandan93 Cipriandan93 Buna ziua, Avem o curiozitate, este legal sa comercializezi sisteme de operare Microsoft Windows 10 pe suport USB/CD/DVD pe teritoriul Romaniei fiind o ... (vezi toată discuția)
Protejare traducere svarga svarga Reprezint, in Romania, ca firma, o companie austriaca, pentru distributia si asistenta tehnica a unei aplicatii software. Manualul de utilizare al aplicatiei ... (vezi toată discuția)