avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Exista in cadrul liceului o persoană iubitoare de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Exista in cadrul liceului o persoană iubitoare de câini. A luat cativa ...

Buna ziua! Exista in cadrul liceului o persoană iubitoare de caini. A luat cativa de la adapostul de caini si ii tinea pe o proprietate de langa liceu. Acum proprietarul a pus in vedere eliberarea spatiului. Respectiva persoana cere un ,,coltisor,, din spatiul liceului, pe care sa il ingradeasca si sa isi tina caini acolo. Este posibil asa ceva? Interzice legea sau nu? ce argumente trebuie folosite pentru a o refuza?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:53, 4 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sub nici o forma conducerea liceului nu poate accepta asa ceva , macar si pentru faptul ca un asemenea accept poti da doar cand esti proprietar pe acel teren . Ar fi un focar de infectie , murdarie , mirosuri … ba si poluare fonica , nu poti opri cainii sa latre . Cine ar mai putea invata in acea scoala ???
Ultima modificare: Luni, 4 August 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre latratul cainilor... radusb2004 radusb2004 Buna. Incerc sa fiu scurt si la obiect: in imediata vecinatate a locuintei in care stau se afla, intr-o curte ce apartine unei societati comerciale, aprox 15 ... (vezi toată discuția)
Pot rămâne fără căței din cauza reclamațiilor vecinei? ContSters447948 ContSters447948 Buna seara! Am si eu o intrebare. Am 3 căței pe care ii tin legati in spatele curtii(mentionez ca in fata casei nu am spatiu, doar vre-o 2 m si jumatate), ... (vezi toată discuția)
Vecinul ne-a reclamat cainele care latra. politia cerceteaza. mihaelacaluser mihaelacaluser V-as ruga o opinie asupra urmatorului subiect: Locuim la tara de mai bine de 10 ani. Bineinteles ca am avut intotdeauna caini si alte animale. Acum avem un ... (vezi toată discuția)