avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este normal ca intr o institutie sa te mute pe o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este normal ca intr o institutie sa te mute pe o sectie alta ...

Este normal ca intr o institutie sa te mute pe o sectie alta fara acord tau?
Cel mai recent răspuns: Username 50 , utilizator 06:03, 6 August 2025
In c..i.m. ce este mentionat la locul muncii?
Lucrez de 30 ani intr o sectie hidroterapie si m.a sunat r.u.n.o.s sa fac o cerere de schimbare loc de munca pt ca pe etajul respectiv are deficit personal..pot refuza ?sau ma forteaza?

Cornel Vasile a scris:

In c..i.m. ce este mentionat la locul muncii?

Puteti refuza ..nu sunteti obligat , dar angajatorul are posibilitatea sa foloseasca institutia delegarii.
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Puteti refuza ..nu sunteti obligat , dar angajatorul are posibilitatea sa foloseasca institutia delegarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez intr un spital de stat de cca 30 ani intr o sectie hidroterapie ... Username 50 Username 50 Lucrez intr un spital de stat de cca 30 ani intr o sectie hidroterapie ..brusc ma muta pe alt etaj tot pe aceeasi functie dar cu totul de ce am facut in ... (vezi toată discuția)
Contestare delegare alexe_aurel alexe_aurel Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate contesta in instanta o delegare dispusa de un angajator deoarece eu consider ca pot demonstra ca aceasta a fost ... (vezi toată discuția)
Obligare schimbare loc de munca nicoleta8745 nicoleta8745 buna seara Lucrez intr-o companie, multinationala, iar in urma cu o saptamana sefa m-a intrebat daca sunt deacord sa imi mut locul de munca in alt sediu al ... (vezi toată discuția)