avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pe scara la mine sunt niște adulti cu vârste ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pe scara la mine sunt niște adulti cu vârste cuprinse intre...

Buna seara
Am și eu o întrebare
Pe scara la mine sunt niște adultii cu vârste cuprinse intre 50 și 45 de ani
Pana acum 4 luni de zile au fost supravegheați de tatăl lor ei având handicap
A fost anuntați cei de la asistenta socială in momentul in care a decedat tatăl lor
Pana acum nimeni nu a luat nici o masura
Pot sa fac ceva sa ii reprezint cumva pentru ca multă lume profita de ei și vreau sa ii apar cumva
Eu bun prieten de familie cu ei de 30 și ceva de ani
Ajutați-mă cu un sfat ce pot sa fac
Mulțumesc
Puteti solicita instantei de tutelă să fiti numit tutore pentru acestia.
Dar, asta implica responsabilitati pentru dvs., inclusiv răspunderea civilă și penală pentru fapte antisociale săvârșite de către aceștia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela adultului at2005 at2005 Buna ziua. Am cateva intrebari legate de tutela adultului. Avem un baiat cu handicap grav mental si este adult. Pentru ca nu are discernamant am facut tutela, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! care este diferenta intre reprezentat legal, tutore ... micoriza2000 micoriza2000 Buna ziua! Care este diferenta intre reprezentat legal, tutore sau persoana care asigura curatela unui adult incadrat in grad de handicap grav? Va ... (vezi toată discuția)
Succesiune idhiticas idhiticas Buna ziua. Pe scurt: am fost 4 frati, (2 surori si 2 frati), iar in prezent suntem 3, o sora decedat in 1997. Mama noastra a decedat si dansa in 2011. Noi, ... (vezi toată discuția)