avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen de depunere a cererii pentru elibararea anexei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen de depunere a cererii pentru elibararea anexei 24.

As avea, va rog, urmatoarea intrebare.

Primaria trimite o scrisoare prin care solicita ca, in verderea intocmirii anexei nr 24 (sesizare in vederea deschiderii procedurii succesorale), sa ne prezentam in termen de 10 zile de la primirea scrisorii la primarie cu cererea tip completata si toate documentele aferente.

au trecut 3 luni de la deces si, din diverse motive, mostenitorii inca nu sunt in graba sa faca succesiunea.

Intrebarea este: este temei legal pentru termenul de 10 zile cerut de primarie? ce se intampal daca nu se respecta?

Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 August 2025
alpha_gigi, utilizator

Alte discuții în legătură

Din 2000 am locuit eu, mama si bunica in apartamentul ... ChasingAndi ChasingAndi Buna tuturor, Vin la voi in cautare de niste raspunsuri/ opinii daca se poate. Long story short, din 2000 am locuit eu, mama si bunica in apartamentul ... (vezi toată discuția)
De la ce primaria se elibereaza anexa 24? NewAgeOfDarkness NewAgeOfDarkness De la ce primaria se elibereaza Anexa 24? De la primaria localitatii A unde isi are ultimul domiciliu bunica mea decedata am primit raspuns ca nu detine ... (vezi toată discuția)
De unde iau anexa 24 ? ce acte imi trebuie ? cornaca cornaca Va rog nu ocoliti. La judecatorie mi se cere- ANEXA 24 - De unde iau eu aceasta anexa ? Ce acte imi trebuie pentru a obtine acesata anexa 24- Locuiesc in ... (vezi toată discuția)