avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare date salariati in noul Reges Online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare date salariati in noul Reges Online

Buna ziua,

Pentru cine s-a apucat de treaba in Reges Online, cand un salariat are diploma de 10 clase obligatorii, ce nivel de studii aleg?

De asemenea, cand salariatul nu are studii, ce aleg? Post sa aleg varianta N/A?

La scoala de ucenici, pot alege scoala profesionala cu licenta?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 11 August 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 14 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Studiile mentionate in fisa postului pe care-l ocupa.

Orice post se poate ocupa in functie de studiile necesare ocuparii lui .. nu puteti pune studii superioare la un post care necesita studii medii.
Ultima modificare: Luni, 11 August 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Si daca in fisa postului nu se mentioneaza nivelul de studii? Daca un post care necesita anumite studii este ocupat de o persoana care nu are acele studii (de exemplu, e nevoie de studii medii, dar salariatul are scoala generala) in schimb are experienta necesara, cum procedez?
Multumesc.
acest răspuns util
As opta pentru: alt nivel de studii
Buna ziua,

La rubricile unde nu exista acea steluta care marcheaza obligativitatea completarii datelor, putem sa nu trecem nimic?
De exemplu, eu am selectat la ture/schimburi, varianta "alta", dar la rubrica "Detalii repartizare timp munca" nu am completat nimic. Este ok, pot sa las asa?

Multumesc!
acest răspuns util
Da, se poate sa nu se consemneze in acea rubrica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii diferite pentru ocuparea aceluiasi post Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Ce studii sa aleg in Reges Online daca la o societate privata exista salariati care au studii diferite si ocupa acelasi post? Cred ca la toti ar ... (vezi toată discuția)
Incadrare co CR_MA CR_MA buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)
Transformare post din studii superioare in studii medii alina1380 alina1380 Buna seara ! Acum 5 ani m-am angajat la o firma pe un post pentru care erau necesare studii superioare iar salariul acoperea acel indice de 2xsalariul ... (vezi toată discuția)