avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sunt amenintata de vecin ca deranjeaza fonic un cucoș ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sunt amenintata de vecin ca deranjeaza fonic un cucoș din curte ...

Buna ziua ..o intrebare banala ..sunt amenintata de vecin ca deranjeaza fonic un cucoș din curte si ma ameninta ca ma reclama. Exista posibilitatea oare sa ma trezesc cu o amenda?
Cel mai recent răspuns: Username 50 , utilizator 17:19, 11 August 2025
Sa fim seriosi, cocosul nu va deranjeaza pe dvs. dis de dimineata ?
Nu aveti nici o vină în privința cocoșului.
Daca vecinul vă reclamă rămâne cu reclamația iar despre amendă nu vă faceți astfel de griji.
Nuu pe noi nuu pe alții da!

POPA GHEORGHE a scris:

Sa fim seriosi, cocosul nu va deranjeaza pe dvs. dis de dimineata ?

Multumesc..

SunnyXxxX a scris:

Nu aveti nici o vină în privința cocoșului.
Daca vecinul vă reclamă rămâne cu reclamația iar despre amendă nu vă faceți astfel de griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galagie noaptea mariana_aba mariana_aba Buna ziua, locuiesc la curte, intr-un oras de langa Bucuresti si de cateva saptamani avem probleme cu vecinul. Acesta si-a achizitionat cateva gaini si ... (vezi toată discuția)
Gaini si cocosi de la vecini cristinel12 cristinel12 vecinii mei au gaini si cocosi , pe langa faptul ca miroase vara ingrozitor , in fiecare dimineata canta la 4 , la 5 , la 6 , si deranjeaza, mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Caini care latra mereu. ContSters417779 ContSters417779 Buna ziua ! Am o problema : am un vecin care locuieste peste strada de mine si are vreo 7 caini. Toata ziua si noaptea latra (bine, nu prea acum cu zapada ... (vezi toată discuția)