avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

Buna , am 37 de ani si nu am antecedente penale (nu am avut nici macar o amenda in viata mea ). Dupa o cearta cu fosta prietena am fost intr-un mall unde am baut cu un pahar in plus decat ar fi trebuit si pe urma am plecat sa imi cumpar haine . Am luat o pereche de blugi (140 lei ) si o bluza (60 lei) dar am platit doar blugi (cu cardul ) , iar la bluza i-am rupt eticheta :sorry: . La iesire din magazin a sunat alarma , a venit politia , am fost la declarati , amprentat . Acum la o luna distanta , mi-a zis un prieten ca a venit la politie o citatie pe numele meu in calitate de faptuitor . Ce urmeaza ? Ce as putea pati ? Am avut un deces in familie si pana luna viitoare nu am nici un ban #-o , o sa fie nevoie sa caut pe cineva sa iau un imprumut ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2016
EugenG1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:04, 3 Decembrie 2016
S-a deschis dosar penal pentru furt, avand in vedere situatia de fapt, este posibila o solutie de renuntare la urmarire penala.
La haine situatia poate sa fie mai complicata dar daca prejudiciul este recuperat veti scapa de cazier.
Daca va mai gasesc si cu alte furturi situatia se va complica.
Buna seara,
Va trebui sa imprumutati bani pentru un avocat.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

La haine situatia poate sa fie mai complicata dar daca prejudiciul este recuperat veti scapa de cazier.
Daca va mai gasesc si cu alte furturi situatia se va complica.


Bluza a luato inapoi Doamna de la magazin . E prima abatere . Oare pot astepta pana la salarul urmator sau am nevoie neaparata de un avocat acum ?
Daca pantalonii i-ati achitat iar bluza a fost recuperata,inseamna ca nu exista prejudiciu dar ramane fapta dv pentru care a fost deschis dosar pentru savarsirea infractiunii de furt
Ramane la altitudinea procurorului sa analizeze fapta,sa coroboreze cu decalratia si raportului politistului si eventual poate sa dispuna solutie de renuntare la urmarire penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă cu paznicul de la un magazin alex68 alex68 Vă adresez rugămintea să mă sfătuiţi cum şi la cine pot depune o sesizare împotriva paznicului de la un magazin de modă aflat în incinta unui mall. ... (vezi toată discuția)
Furt geo1510 geo1510 Buna ziua. Am nevoie de cateva raspunsuri si sfaturi in legatura cu ce mi s-a intamplat. Ieri am fost prins furand dintr-un magazin, a fost chemata paza si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ieri am fost intr un magazin din mall, mai exact h&m, ... Diannnn3678 Diannnn3678 Buna ziua! Ieri am fost intr un magazin din Mall, mai exact H&M, de unde am furat niste produse vestimentare, la ieșirea din magazin alarma a pornit, in ... (vezi toată discuția)