avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o carte funciară comună cu vecinul și familia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o carte funciară comună cu vecinul și familia ...

Buna ziua. Am o carte funciară comună cu vecinul și familia sa, care nu-mi este rudă. El deține 4400 mp (grădină, curte), iar familia mea deține 600 mp, pe care se află o casă (avem autorizație de construire pe numele nostru, planuri etc.). Dacă solicit un partaj, instanța va decide o sultă (compensație) în favoarea lui, iar suma va fi mare?
Ultima modificare: Marți, 12 August 2025
Szekeres Ioan, utilizator

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune bobo64 bobo64 Buna ziua, va solicit si eu ajutorul : detin o casa (mostenire) care a fost achizitionata de la stat pe legea 112.Casa se afla intr-o curte cu inca 3 famili ... (vezi toată discuția)
Este legal sau nu sa torn ciment pe teren inchiriat? pukkaa pukkaa Buna seara. Locuiesc la curte comuna cu inca doua familii. Una dintre ele este mai ciudata, imi cheama politia pentru absolut orice. Am in chirie de la ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cu statul Socol Socol Detin un imobil cu curte de 294 mp in sectorul 2. Din cei 294 mp, 257 mp, inclusiv casa cu terenul de sub casa, sunt trecuti in cartea funciara pe numele meu. ... (vezi toată discuția)