Nu stiu sa ras la mesajele primite. E vb daca tot nu isi da interesul ptr ce custodie comuna si daca ar avea nevoie de xeva copilul el ma tine blocata mereu sa nu ii deranjez sau amanta lui de frica sa nu il piarda presupun . Fiind intai amanta fratelui meu a incercat multi ani sa il desparta si daca nu a reusit la acaparat pe sotul meu .dar nu asta ma intereseaza ci interesul fetitei nu o suna nu o cauta cu ordin judecătoreasc bagat tot de el prin ordonanta deoarece procesul meu jh sa terminat . Si au sous clar saca el nu castifa fata o sa faca tot posibilul nici eu sa nu o am ba in septembrie ajul trecut mia trimis si protectia copilululi politia ca este batuta maltratata si nemancata etc si sa constatat contrariul eu lea zis o dezbrac in pielea goala daca vedeti o singura vânătaie pe ea puteti sa o luati si psihic au constatat ca nu este un copil speriat . Si pe 3 iulie amanta ma ameninrat ca ma omoara si pe 4 tot ei au mers la politie si miz dat tot jud 1 mil amenda
Continuti discutia unde ati inceput-o , nu mai deschideti de fiecare data alta pentru ca nimeni nu v-a intelege nimic si oricum vor fi sterse de catre administratori .
Dați clik pe RĂSPUNDE în dreapta jos unde scrie răspunde, ca să puteți răspunde/comenta la răspunsurile primite.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Buna seara!
steluta nastase
Nici nu stiu cum sa incep...! Sunt o mama disperata..., de doua zile am aflat ceva ingrozitor si strigator la cer. Stiu ca-mi expun copilul la o rusine mare, ... (vezi toată discuția)
Razbunarea unui tata
Vicky77
Imi permit sa va retin atentia cu un subiect relativ...diferit....
Nu stiu daca ceea ce a facut fostul meu sot poate cadea sub incidenta juridica, dar poate ... (vezi toată discuția)