avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua! Daca in actul aditional nu apare in mod ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua! Daca in actul aditional nu apare in mod expres ca ...

Buna ziua! Daca in actul aditional nu apare in mod expres ca parcarea este tip klauss si dezvoltatorul vrea sa ne dea acum o parcare de tip Klauss fara a ne informa in prealabil, ce putem face? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Modificare cim, informare inainte cu 15 zile sau 20? ginutz_a ginutz_a buna ziua, inainte sa se modifice codul muncii, pentru orice modificare a CIM faceam o informare angajatului cu 15 zile inainte de modificare. acum se face ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract pe perioada determinata FlorinCristianasdasdas FlorinCristianasdasdas Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Am un contract pe perioada determinata. Acesta mi-a expirat pe data de 31 octombrie. In urma discutiilor cu managerul, ... (vezi toată discuția)
Gradina si loc parcare fara cf aben07 aben07 Buna ziua, Urmeaza sa cumpar un apartament de la dezvoltator cu gradina si loc de parcare inclus (privat) + cota parte din terenul din jurul blocului si drum. ... (vezi toată discuția)