avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sunt o persoana cu handicap locomotor si as vrea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sunt o persoana cu handicap locomotor si as vrea ...

Buna ziua....Sunt o persoana cu handicap locomotor si as vrea sa cumpar un autoturism fiicei mele, ce are carnet de conducere, dar sa fie pe numele meu. Mentionez ca eu nu am carnet de conducere. Deci, pot fii proprietar de autoturism, fara a avea carnet de conducere? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Teleenciclopedia , utilizator 15:52, 14 August 2025
Da, puteti fi proprietar, nu e conditionat acest drept.
Multumesc. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism fara plata timbrului de mediu hagioglu hagioglu M-ar putea lamuri cineva daca pot inmatricula un autoturism fara sa platesc timbrul de mediu? Tatal meu are handicap de gradul 1 si nu poseda permis de ... (vezi toată discuția)
Pot inscrie o masina pe numele unei persoane cu handicap? carmenspata carmenspata eu locuiesc in spania si am o masina inmatriculata pe numele meu,si as vrea sa stiu daca o pot inmatricula in romania,sau donatie pe numele fiicei mele,ia ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoane cu handicap Fundatia Bucurie Fundatia Bucurie Buna ziua , as dori sa stiu raspunsul corect ( legal )la urmatoarea situatie : Marti la ora 8,30 intru cu autoturismul fiicei mele , posesoare de card ... (vezi toată discuția)