avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Terasa cu acoperis la parter
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Terasa cu acoperis la parter

Terasa cu acoperis la parter
Vecinul de la parterul blocului intentioneaza sa execute o constructie din lemn acoperita cu tabla alipita de perete, iar acoperisul ar veni la aprox 50 cm sub geamul nostru de la etajul 1.In ce conditii legale se executa asa ceva? Se schimba arhitectura imobilului, se folosesc peretii exteriori care sunt propietate comuna, etc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:49, 15 August 2025
Se executa fără aprobare de la asociatie si fără autorizație de construire. de la primărie.
Adica vecinul are drepttul sa-si faca acoperis sirect fe sub geamul meu de la etajul 1?
Ma indoiesc fe acest lucru
Oare de ce va deranjeaza ? doar de curiozitate … E drept ca , daca ploua , va suna destul de tare pe tabla …
Ultima modificare: Vineri, 15 August 2025
CHKa, utilizator
Si acest aspect! Se intervine asuora peretelui exterior, fatada e afectata
Si daca in cazul unei vijelii structura improvizata este luata de vant si produce pagube imobilului, cine le suporta?
Sunt multe aspecte de discutat
Citiți inainte de a posta, dacă nu reclamati nicăieri, cine sa interzică ?

Obiwan a scris:

Adica vecinul are drepttul sa-si faca acoperis sirect fe sub geamul meu de la etajul 1?
Ma indoiesc fe acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scara (treptele) din dreptul vecinului, proprietatea sa? leteadoina leteadoina Buna ziua, Zilele trecute a venit o echipa sa ma branseze la gaze. S-a constatat ca nu se poate intra cu teava in dreptul etajului meu, partea inferioara, ci ... (vezi toată discuția)
Scuturat de la balcon Punointrebare Punointrebare Bună ziua! Scriu în calitate de președinte al unei asociații de proprietari. Au venit la mine două locatare cu o problemă și, deși nu cred că stă ... (vezi toată discuția)
Infiltratii apa perete exterior; parti comune Ionut1982 Ionut1982 Buna Seara , va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia pe care o prezint mai jos : Stau la bloc , la etajul 2/4 , apartament izolat exterior , proaspat ... (vezi toată discuția)