avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! V-as ruga sa-mi spuneți cum putem ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! V-as ruga sa-mi spuneți cum putem recupera sumele ...

Bună ziua! V-as ruga sa-mi spuneți cum putem recupera sumele aferente fondului de reparatii si fondului de rulment stabilite in cadrul Adunării Generale de la proprietarii care au achitat decat cheltuielile lunare obișnuite. Mulțumesc mult

Alte discuții în legătură

Refuz incasare plata cote intretinere catalinbaloescu catalinbaloescu as dori sa stiu daca este legal ca ,comitetul sa refuze incasarea cotelor de intretinere motivand ca nu sunt achitate la zii cotele aferente fondului de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am facut un contract de inchiriere si cand a venit ... Iulian2194 Iulian2194 Buna ziua. Am facut un contract de inchiriere si cand a venit prima luna pentru plata cheltuielilor proprietarul ne spune ca trebuie sa platim si fondul de ... (vezi toată discuția)
Administratorul blocului ne fura? simonab21 simonab21 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o serie de intrebari legate de intretinerea pe care trebuie sa o platesc curand pentru un apartament care este nelocuit ... (vezi toată discuția)