avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... În urma cu 3 luni am facut un accident rutier, ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

În urma cu 3 luni am facut un accident rutier, vinovat ...

Bună ziua, in urma cu 3 luni am facut un accident rutier vinovat find eu, in urma cu o săptămână am vândut autoturismul di mai am 6 luni rca. Brokerul i-mi spune ca nu mi se restituie diferent de bani , este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Ontianu , utilizator 09:34, 18 August 2025
da, este corect
Legea 132/2017 articolul 6 aliniag 6 si norma asf 20/2017 articolul 15 aliniat 4 contrazice raspunsul tau ,deoarece restituirea nu este condiționată de faptul ca am avut sau nu accident.
Eu doresc sa aflu articolul de lege, care nu imi permite recuperarea banilor.

Olga Tanasa a scris:

da, este corect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt una dintre multele persoane care a trecut prin ... Trandafir Matei Trandafir Matei Bună ziua! Sunt una dintre multele persoane care a trecut prin această situație. Am vândut mașina legal, radiată din circulație iar la un an ... (vezi toată discuția)
Este pasibil de amendă pentru lipsa rca proprietarul unei mașini parcate pe spațiul public? mic57 mic57 Legea 132/2017 prevede la art.3 obligatia proprietarului de a incheia asigurare RCA. Daca un autovehicul nu are RCA si nu este surprins in trafic ci se afla ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in data de 22 decembrie 2020 am vandut masina proprietate ... radu 72 radu 72 buna ziua , in data de 22 decembrie 2020 am vandut masina proprietate personala unui individ cu contract de vanzare cumparare incheiat la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)