avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli pentru lucrul de acasa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli pentru lucrul de acasa

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca mai exista vreo obligativitate, prin lege, de a deconta cheltuielile angajatilor cu utilitatile, in cazul lucrului de acasa. Daca da, este legal ca prin act aditional pentru lucrul de acasa, sa se specifice ca angajatul suporta cheltuielile, practic sa renunte la un drept prin lege?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 August 2025
CatalinT1979, utilizator

Alte discuții în legătură

Act aditional loyalty codrine codrine Buna ziua, La firma la care lucrez, eu si cativa colegi, am participat la un training platit de firma. La o luna de la finalizarea trainingului, am fost ... (vezi toată discuția)
Testul poligraf deliandiana deliandiana Buna ziua. Lucrez la un amanet iar seful tocmai ne-a anuntat ca va trebui sa facem testul poligraf. In cazul in care refuzam acest lucru,ni se va desface ... (vezi toată discuția)
Act aditional pentru suportarea cheltuielilor unei formarii profesionale (in intern) in caz de incetare a raporturilor de munca inaintea perioadei stabilite de angajator Edel_Weiss Edel_Weiss Buna ziua, ma intereseaza cat de legal este un act aditional la contractul de munca, prin care se cere suportarea cheltuielilor unei formari interne, pentru ... (vezi toată discuția)