avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Exista sau a existat un pilon 2 la sanatate?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Exista sau a existat un pilon 2 la sanatate?

Exista sau a existat un pilon 2 la sanatate?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:05, 24 August 2025
Nu exista si nici nu a existat . Contributia pentru pensie priveste prestatii care se executa peste ani ( la iesirea la pensie ) , pe cand CASS este o prestatie care se executa atunci cand ( si daca ) persoana are nevoie de servicii de sanatate . E ca asigurarea la masini , daca ai accident , asiguratorul tau despagubeste , daca nu ai - nu , si , daca nu ai asigurare , platesti pagubele din buzunar . Banii nu se acumuleaza , asigurarea e valabila pentru perioada cat platesti .
Ultima modificare: Duminică, 24 August 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culpa comuna iar cel ce m a acroșat nu avea asigurare obligatorie MLY 1 MLY 1 Bună ziua,mă ajutați și pe mine cu o problema?Mai exact in urma cu un an am avut un accident rutier,mă deplasam spre casa iar pe partea mea de mers urma o ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Angajat devenit pfa - ce se intampla cu pilonul 2? tattila tattila Buna ziua daca un angajat bugetar devine PFA si avea o adeziune obligatorie (avand varsta sub 35 de ani in 2007) la pilonul 2 , iar acum avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)