avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am primit de la sora mea o mansarda, ideea este ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am primit de la sora mea o mansarda, ideea este ca ...

Buna ziua. Am primit de la sora mea o mansarda, ideea este ca in acte apare ca pod. Acest imobil a fost cumpărat direct de la constructor. Care este procedura sa ii schimb destinația in locuință? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Există posibilitatea legală ca podul amenajat ... NicoleO NicoleO Buna ziua. Exista posibilitatea ca conform legii podul amenajat vândut de constructor sa ii schimbe destinația in apartament la mansarda exact cum este ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie mansarda buburuza buburuza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca am nevoie de autorizatia de constructie si acordul asociatiei de prop, avand in vedere ca locuiesc la mansarda, (asa ... (vezi toată discuția)
Probleme apartament - pod iulia_teodora iulia_teodora Detin un apartament, iar in CF e trecut: \"apartament compus din pod\". Platesc impozit pe locuinta, iar cei de la primarie nu vor sa imi faca nici domiciliu, ... (vezi toată discuția)