Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa pod platita cu intarziere Buna ziua!Am platit taxa de pod ...

Taxa pod platita cu intarziere
Buna ziua!Am platit taxa de pod de la Cernavoda la intoarcere dupa o saptamana.Mentionez ca taxa de intoarcere am platit o in timp util.Exista posibilitatea sa nu primesc amenda?Si daca primesc pot sa achit jumatate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:19, 27 August 2025
Plata dupa o saptamina de la trecere nu e timp util. Nue xista posibilitatea sa nu platiti amenda, dar o puteti plati la jumatate, in timpul util de 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa peaj pentru numar inmatriculare eronat b_mario77 b_mario77 Buna! Cum imi pot Recupera taxa peaj pentru numar inmatriculare eronat? Anul trecut am trecut podul de la Cernavodă si din greșeală am trimis sms cu nr de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am trecut podul de la fetești în vara iulie, când ... GEANI06 GEANI06 Bună ziua. Am trecut podu de la Fetești în vara iulie ,când era data legea ca nu se plătește pe timpu veri 2 luni taxa ,erau închis acolo la plăti. ... (vezi toată discuția)
Am platit trecere pod fetesti benzinarie mol, am fost amendat, am fost inselat bobemihai bobemihai Buna ziua. Daca nu am postat in aria corecta rog mutarea ei, multumesc Este o problema ciudata si putin complicata voi incerca sa explic cat mai clar cum ... (vezi toată discuția)