avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actualizare act constitutiv dupa CAEN rev 3?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actualizare act constitutiv dupa CAEN rev 3?

Buna ziua! In luna aprilie a acestui an am facut cerere online la Registrul Comertului pentru actualizarea CAEN-ului si a fost aprobata. Am primit Certificatul care reflecta acelasi cod CAEN ca inainte (e unul din cele care au ramas la fel), dar si acelasi CUI.
Contabilul imi spune ca asta nu e tot si ca va trebui sa actualizez si actul constitutiv, dupa ce ridic orginalul certificatului de la ghiseul Registrului Comertului.

Imi puteti spune daca este adevarat ce imi spune contabilul? Nu reusesc sa gasesc informatii/un parcurs relevante.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme cu contractul de cesiune parti sociale kicsi75 kicsi75 La Registrul Comertului s-au depus: contractul de cesiune parti sociale si Actul aditional la Actul constitutiv al firmei. Din raportul istoric al firmei ( de ... (vezi toată discuția)
Modificare cod caen Yoghi Yoghi Buna ziua. Anul trecut am infiintat o societate cu activitate principala: Agentii imobiliare, cod CAEN 6831. In statut s-au trecut toate codurile CAEN ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin online mariuscoditoiu mariuscoditoiu buna ziua, as vrea sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac pentru a infinta un magazin online,adica imi trebuie firma,ce acte imi trebuie si unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)