avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pentru ordonanță președințială -supliniare acord ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pentru ordonanță președințială -supliniare acord ...

Buna ziua. Pentru ordonanță președințială -supliniare acord trebuie depus la judecătoria unde are copilul domiciliul în hotărârea judecătorească sau se poate și in orașul unde parintele s a mutat împreună cu copilul?
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2025
AlinaAndreea23, utilizator
Numai la judecatoria unde locuieste copilul, dar aveti grija si la mutarea aceea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor cand autoritatea parinteasca se exercita in comun Cornel_Dima Cornel_Dima Buna ziua, Incep istorioara mea si sper sa abia cineva rabdarea sa citeasca si puterea sa inteleaga si bineinteles, sa ma ajute. Am doua fetite minore, cea ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ce pot face in urmatoarea situatie: in urma ordonantei ... dani el dani el Buna seara, ce pot face in urmatoarea situatie: In urma ordonantei presedintiale s-a stabilit domiciliul copilului la mama si programul de vizita al ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala scoatere minor din țară valeriastaicu valeriastaicu Buna ziua am divortat in ian 2015, exista o hotarare judecatoreasca in acest sens prin care imi este incredintata minora spre crestere, domiciliul ei acelasi ... (vezi toată discuția)