avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca un proprietar a inchiriat un apartamentul si nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca un proprietar a inchiriat un apartamentul si nu plateste ...

Daca un proprietar a inchiriat un apartamentul si nu plateste taxe ce dovezi sunt suficiente ca a primit chirie?
Este destul daca o data pe luna a sunat pe chiriasul?
Multumesc
Ca să ai dovadă certă, plătești chiria prin virament bancar sau prin mandat poștal.
Dacă o plătești în 4 ochi din mână, e ca și cum nu ai plătit-o.
Ultima modificare: Joi, 28 August 2025
Dapix, utilizator
Ma refer dovada pentru anaf.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faptul ca va suna odată pe luna nu dovedește nimic..Lăsați legendele astea urbane cu ANAF ul,fiecare chiriaș visează sa se răzbune pe proprietar făcând sesizări la ANAF.De ce ați acceptat de la început sa locuiți dacă sunteți cetățean model și lipsa înregistrării contractului la ANAf va producea neliniște?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract de comodat doinagherasim doinagherasim Sunt unica mostenitoare pt un apartament, a parintilor mei decedati. Am inchiriat apartamentul cu contract de comodat, specificand cine este titularul si eu ... (vezi toată discuția)
Declaraþia pe proprie rãspundere maiam maiam Declaraţia pe proprie răspundere este acceptată în contabilitate? (vezi toată discuția)
Chiriași gălăgioși adriana7373 adriana7373 Buna ziua, Locuim intr-un bloc nou, cu așa-zișii pereți de carton, apartament in proprietate personală. Sub noi locuiește o chiriașă care nu prea ... (vezi toată discuția)