avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca un proprietar a inchiriat un apartamentul si nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca un proprietar a inchiriat un apartamentul si nu plateste ...

Daca un proprietar a inchiriat un apartamentul si nu plateste taxe ce dovezi sunt suficiente ca a primit chirie?
Este destul daca o data pe luna a sunat pe chiriasul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MihaiMunteanu2 , utilizator 11:03, 28 August 2025
Ca să ai dovadă certă, plătești chiria prin virament bancar sau prin mandat poștal.
Dacă o plătești în 4 ochi din mână, e ca și cum nu ai plătit-o.
Ultima modificare: Joi, 28 August 2025
Dapix, utilizator
Ma refer dovada pentru anaf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie bobams bobams imi poate spune cineva cum imi pot recupera garantia de la proprietarul apartamentului? eu fiind chirias... nu am contract facut cu el, dar in schimb am ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie chirie spatiu cristinasovar cristinasovar Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In ianuarie 2015 am inchiriat un spatiu comercial in baza unui contract.In contract este specificat ... (vezi toată discuția)
înscris sub semnătură privată pentru dovada platii chiriei mrrnd mrrnd Buna ziua, Daca nu este sectiunea potrivita rog un moderator sa mute la sectiunea corecta, multumesc. Sunt student, si delor familiar cu acest domeniu ... (vezi toată discuția)