Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca fata mi-a vândut cele 2 case, s-a recăsătorit, a cumpărat ...

Daca fata mi a vândut cele 2 case, s a recăsătorit, a cumpărat o garsoniera pe numele ei și a soțului. M a mutat in aceasta garsoniera,și nu vrea sa mi de-a banii sa plec de aici. Ne judecăm de 5 ani. Ce soluție exista?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca stati in garsoniera si nu va da afara, nu e bine? Daca vreti banii pe case, de ce nu le-ati vandut dvs si sa încasați banii?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se judecă de 5 ani, sigur că există lacune. Nu cred că este chiar așa de simplu cum a prezentat userul.
Vorbiţi cu un avocat, nu aşteptaţi să fiţi evacuat... nu ştim cum v-a vândut fata casele, nu avem date să vă ajutăm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vândut garsoniera și i-am dat banii fiicei mele, iar acum s-ar putea să ajung pe drumuri. ce pot face în această situație? bomboana bomboana Am vandut garsoniera si i am dat banii fetei mele SE (care si ea la randul ei a divortat de sotul ei, si a primit partajul de 30000 de lei in urma divortului). ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu copilul dupa un divort amiabil la notar Sorinelbebe Sorinelbebe Am Cazut de comun accord sa ne despartim la Notar amiabil copilul in varsta de 8 ani ramanand la mama insa mi-am dat seama ca nu are o situatie de crestere si ... (vezi toată discuția)
Construim casa pe terenul parintilor (tatalui) Liviu S Liviu S Am si eu urmatoarea problema: Eu si sotia mea vrem sa construim o casa pe terenul tatalui meu. Acesta nu doreste sa ne faca act de vanzare-cumparare pe ... (vezi toată discuția)