avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Verificare stadiu dosar penal, amenințări
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Verificare stadiu dosar penal, amenințări

Bună seara acuzații de deranjat am și eu o ăntrebare și o lămurire ăn luna februarie un prieten mă lovit ăn cap am scos certificat medical legal de 12 zile pe urmă am depus plănge penală șefa de post a zis că a a ănaintat dosarul eu cum pot verific daca a trimis dosarul . Și ăn al doilea răn acum a ănceput iar să mă amenințe că mă dă ăn judecată și mă face el . Vă mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:57, 1 Septembrie 2025
Buna ziua, aveti nevoie de o cerere motivata pentru stadiu dosar inregistrata la organul de cercetare penala, pentru o mai buna redactare care sa maximizeze sansele de raspuns, puteti apela la un avocat. Amenintarea cu apelarea la justitie nu este infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un prieten care mi-a dat o drujba să i-o repar și i-am dat-o ... Marius Ninel Marius Ninel Am un prieten care mi-a dat o drujba se Io repar și i-am dat-o ăn apoi . Ăntre timp ma lovit ăn cap . Am chemat poliția și am făcut plângere penală . ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața am și eu o problemă cu ceva timp ăn urmă ... Ditescu Marius Ditescu Marius Bună dimineața am și eu o problemă cu ceva timp ăn urmă un prieten mă rogat să-i repar o drujbă am luat acasă și m-am uitat la ia și nu mergea i-am ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente (art 1 noul cp.) Lilyana c. Lilyana c. Buna ziua, Am o plangere penala in urma unei dispute (in 2016) cu o angajata a unui magazin profi. Dupa niste schimburi de replici am ajuns sa schimbam ... (vezi toată discuția)