avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... In anul scolar 2024-2025 am depus cerere pentru ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

In anul scolar 2024-2025 am depus cerere pentru tichetele ...

Buna ziua!
In anul scolar 2024-2025 am depus cerere pentru tichetele educaționale pentru toți cei 4 copiii pe care ii am la școală (1 copil învățământ primar și 3 copii învatamant gimnazial).
Am primit 1 singur tichet educațional doar pentru 1 singur copil.
Am tot întrebat la școală și mi s-au spus că nu se știe nimic.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:50, 1 Septembrie 2025
Bună ziua,

Dacă îndepliniți condițiile de eligibilitate (și pare că da, altfel nu-l primeați nici pe acela) trebuia să primiți pentru fiecare copil. Aveți aici explicat tot mecanismul:
[ link extern ] /

Am tot întrebat la școală și mi s-au spus că nu se știe nimic.

Nu se știe ce? Insistați, pare că nu au transmis datele corect, însă nu știu dacă mai pot rezolva pentru că banii pentru acest an școlar au fost virați în aprilie:
www.avocatnet.ro/articol_693...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare ... Gabi.450 Gabi.450 Buna ziua. Am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare la scoala de care apartinem in luna august. Totusi nu a fost primit pe motiv ca nu sunt locuri. ... (vezi toată discuția)
Invatamant - unitatea refuza sa inmaneze raspunsul la cererea de continuitate Luca091311 Luca091311 Buna ziua! Lucrez ca profesor titular in invatamantul primar. Anul acesta scolar (2024-2025) sunt detasata prin continuitate la detasare la cerere la o alta ... (vezi toată discuția)
inscrierea copilului in clasa 0 mir21 mir21 Va intreb,in legatura cu acea aberatie a ministerului educatiei de a inscrie copilul in clasda 0 incepand cu anul scolar 2011-2012, desigur nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)