avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumpărat 2 bilete la un spectacol, din motive ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumpărat 2 bilete la un spectacol, din motive personale ...

Buna ziua!Am cumpărat 2 bilete la un spectacol.....din motive personale nu mai pot ajunge,Ce pot sa fac pentru a mi recupera banii(1000 lei)
Buna ziua,

Asigurare langa bilete aveti? Daca da puteti cere inapoi banii…daca nu puteti vinde biletele pe piata libera.
vindeti-le. s-ar putea sa luati mai mult pe ele. in plus firma care a vandut initial biletele s-ar putea sa nu mai existe: organizatorul spectacolului e cineva, vanzatorul biletelor, altcineva
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2025
adriandimitriu, utilizator
Am asigurare....cu Eurolife dar aceștia spun ca motivele personale nu sint suficiente sa I mi dea banii înapoi,iar Iabilet ..mi a spus ca cei de la asigurări trebuie sa mi dea banii

Zsuzsanna Lukacs a scris:

Buna ziua,

Asigurare langa bilete aveti? Daca da puteti cere inapoi banii…daca nu puteti vinde biletele pe piata libera.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati ANPC privind răspunsul site ului de unde ați cumpărat biletul Pt asigurare trebuiesc deslușit condițiile asig este posibil da nu va incadrati.Vindeti pe piața libera exista grupuri de fb unde puteți încerca..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la wizz air rada_19@yahoo.es rada_19@yahoo.es Recuperare bani de la Wizz Air Inainte de pandemie am cumparat bilete de la wizz Air pentru o calatorie. Compania si-a anulat zborul si ne-a dat 2 variante: ... (vezi toată discuția)
Problema cu returnarea unui produs radu-costin radu-costin Am cumparat acum 5 zile un produs de mecanica pentru masina (cap de bara + bieleta) intre timp m-am decis sa nu le mai montez pe masina pentru ca am gasit un ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera banii pentru o tranzactie pe viagogo avand ... dahlia05 dahlia05 Cum imi pot recupera banii pentru o tranzactie pe Viagogo avand in vedere faptul ca am platit o suma si am primit un bilet la concert cu alta suma pe el ? (vezi toată discuția)