avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am vrut sa transfer o firma aflata in insolventa, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am vrut sa transfer o firma aflata in insolventa, ...

Buna ziua!
Am vrut sa transfer o firma aflata in insolventa, dar nu am primit acceptul. Mesajul a fost: Validarea ONRC/ANAF indisponibila sau fara rezultat.
Pentru firmele radiate sau cele care sunt in insolventa, trebuie facut transferul in Reges Online?
Daca nu, fostii salariati, care-si fac cont, cum pot sa-si vada perioada lucrata la respectivele firme?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen.herlicska , utilizator 14:23, 4 Septembrie 2025
Pentru firmele radiate .. NU

Pentru firmele aflate in insolventa ... DA, o face lichidatorul.

Baza de date este deja importata in noul sistem REGES si isi pot vedea perioada prestata.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer date din vechiul revisal in noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Transfer date din vechiul Revisal in noul Reges Online Buna ziua, Stie cineva cum se face preluarea datelor din Revisal in noul Reges Online? Intreb ... (vezi toată discuția)
Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Firma radiata ElenaD81 ElenaD81 Bună ziua. Sunt asociata cu fostul prieten la o firma. Am aflat astăzi ca a radiat-o fără sa mă anunte.se poate sa facă asta fără mine având în ... (vezi toată discuția)