avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REGES ONLINE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REGES ONLINE

Buna dimineata,
Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum denumirea angajatorului. Se trec datele administratorului la nume si prenume, cumva?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:02, 6 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. se acceseaza site-ul inspectia muncii
[ link extern ] /

2. click pe sectiunea Registrul general de evidenta a salariatilor

3. click pe conectare reges
[ link extern ]

4. click pe Registru pentru angajatori

5. click pentru creare cont nou (dreapta jos)
-Se solicita adresa de email , parola, numele si prenumele reprezentantului legal ( administrator)
Multumesc frumos. Am urmat toti acesti pasi, insa dupa ce trimit cererea imi apare un mesaj ca aceasta nu a putut fi procesata.
A reusit cineva sa-si creeze cont totusi? Ma gandesc ca fiind la inceput procedura sa nu existe anumite erori...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt anumite erori ca la orice inceput de aplicatie noua .. da, s-a reusit crearea de conturi atat pentru P.F cat si pentru persoane juridice.
Buna ziua! Cum ati reusit pentru persoana juridica? Si eu am urmat pasii, am trecut numele si prenumele angajatorului si tot la pagina cu reges salariat m-a dus!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati intrat pe link-ul care scrie creare cont nou ?

Alte discuții în legătură

Transfer date din vechiul revisal in noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Transfer date din vechiul Revisal in noul Reges Online Buna ziua, Stie cineva cum se face preluarea datelor din Revisal in noul Reges Online? Intreb ... (vezi toată discuția)
Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Accesare dosar fiscal anaf lungus lungus am certificat fiscal de la[ EDITAT ] pot depune cu el declaratiile fara probleme, dar nu pot accesa dosarul fiscal de la anaf. a mai patit cineva asa? sau mai ... (vezi toată discuția)