avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GDPR mesaje Whatsapp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GDPR mesaje Whatsapp

Va rog o informație. Mesajele dintr un whatap se supun GDPR ului? Sau mai exact. GDPR ul la ce se refera? Cumva doar la CNP, nume, nr telefon și cam atât? Adică se 0iate acoperii numele și arată mesajele nu? Mutlumesc.
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
laura76c, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:41, 7 Septembrie 2025
Vedeti daca va este de ajutor
www.avocatnet.ro/articol_653...
Nu ma ajuta. Eu am vrut sa știu dacă a arăta mesajele de pe whatap unei persoane încalcă sau nu GDPR ul. De ex eu va trimit mesaje iar altcineva cere sa le vadă. Le puteți arăta fără încălcarea porcărie de GDPR sau nu? Dar fără sa mi arătați numele și nr de telefon.

Cornel Vasile a scris:

Vedeti daca va este de ajutor
www.avocatnet.ro/articol_653...

Datele cu caracter personal se refera la datele care duc la identificarea persoanel. Faptul ca dvs divulgati o discuție privata, ține mai mult de caracter decat gdpr.. conteaza si contextul, poate tine si de viata privata, motiv pt care puteti fi data in judecata
Ultima modificare: Duminică, 7 Septembrie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, vă rog să mă ajutați cu o informație, adtazi ... avram1977 avram1977 Bună seara, Vă rog să mă ajutați cu o informație, Adtazi de la ora 06:30 până la ora 16:10 am parcat în parcarea din fața ANF-ului . ( nu există ... (vezi toată discuția)
Date personale victorp victorp bunas ziua , as dori si eu daca este posibil sa-mi explice in termeni juridici ce reprezinta ,si ce cuprinde acest generic ...... \"DATE PERSONALE \" CNP , ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 394 planteco planteco Este OBLIGATORIU ca pe facturile emise catre persoane fizice sa fie trecut CNP-ul?.sau se pot inregistra doar cu nume si adresa.(daca cer cnp -ul ma lovesc de ... (vezi toată discuția)