Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

În casa parintilor mei nu locuieste nimeni. Cu toate acestea, ...

Buna ziua, in casa parintilor mei nu locuieste nimeni. Cu toate acestea, primaria ma obliga sa platesc gunoiul pentru o persoana. In baza carei legi sunt obligata sa platesc un serviciu de care nu ma folosesc? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:13, 8 Septembrie 2025
Buna ziua

Sfatul nu era sa va schimbati parerea, ci doar legat de modalitatea de a gasi dreptatea.

Calea corecta este sa contestati aceasta decizie de impunere intai la primarie si apoi in contencios administrativ daca nu va va multumi solutia primita din partea primariei. Si probabil ca in contencios administrativ veti ajunge pentru ca raspunsul pe care il veti primi din partea primariei va fi mai mult ca sigur ca trebuie sa platiti pentru ca asa s-a stabilit prin HCL xxx/yyyy.
Buna ziua, multumesc pentru timpul acordat problemei mele. Cu siguranta cei de la primarie nu vor renunta usor la acesti bani. Dar in primul rand, hotararile consiliului local trebuie sa respecte prevederile legii.
Despre ce lege vorbiti ? Legea e chiar acel HCL.

cati_101 a scris:

Dar in primul rand, hotararile consiliului local trebuie sa respecte prevederile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. locuiesc impreuna cu sotul ... Ma intereseaza Ma intereseaza Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. Locuiesc impreuna cu sotul la casa intr-o comuna in care am mai cumparat o casa pe care o renovam si in care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, la o adresa unde nu locuiește nimeni primaria percepe ... Cata50 Cata50 Bună ziua, la o adresa unde nu locuiește nimeni primaria percepe taxa de salubrizare pentru o persoana. Menționez că firma de salubritate nu a ridicat de 6 ... (vezi toată discuția)
Organizație nonprofit pentru sprijinirea pensionarilor solicita primăriei reducerea/scutirea de la plata impozitului pe sediu. Nihil since deo Nihil since deo O organizație nonprofit cu obiect de activitate sprijinirea pensionarilor a făcut o cerere către primărie de a i se acorda reducerea sau scutirea de la ... (vezi toată discuția)