avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Va deranjez cu urmatoarea speta, in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Va deranjez cu urmatoarea speta, in speranta ca aveti ...

Buna ziua!
Va deranjez cu urmatoarea speta, in speranta ca aveti idee ce as putea face in urmatoarea situatie:
Am achizitionat doua pachete UAI la Xanadu Makadi, pentru suma de 1050€/pachet, peste doua saptamani, de la o agentie de turism romaneasca. Acum, am primit email ca nu mai pot onora rezervarea, dar ca ne pot oferi banii inapoi sau cazare AI la Albatros Makadi.
Nu dorim nici banii inapoi, dar nici schimbarea hotelului cu unul clasat mai slab. Ce am putea face?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Agentia de turism schimba hotelul fara acord client Marian_K Marian_K Buna ziua. Ma puteti ajuta, va rog, in urmatoarea speta: In 2020 am achizitionat un pachet turistic format din transport si cazare pentru o destinatie externa. ... (vezi toată discuția)
Modificare pachet turistic fara instiintarea turistului iacobpetrica iacobpetrica Buna ziua, sunt din Bacau si va descriu urmatoarea situatie pentru a obtine detalii juridice de specialitate. Am achizitionat in luna martie 2015 un pachet ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de la agenția de turism? OanaMaria D OanaMaria D Buna ziua, situatia noastra este in felul urmator: in luna ianuarie am achiziționat un pachet de călătorie in valoare de 2200e pentru luna septembrie pentru ... (vezi toată discuția)