avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Autofacturi în august pentru servicii prestate în ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Autofacturi în august pentru servicii prestate în iulie - ce cota de tva trebuia sa aplice?

Buna ziua! Societatea face autofacturi in luna august 2025 pentru luna iulie 2025(comision vanzari), prestatia este pentru luna iulie . Ce cota de tva trebuia sa aplice? Multumesc! Rusu Nicoleta
Ultima modificare: Luni, 8 Septembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:26, 8 Septembrie 2025
Cea valabila de la 1 august.
Ultima modificare: Luni, 8 Septembrie 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacturare utilități (de la firma administrație) catre chiriaș Sebastian V Sebastian V Buna ziua, Am următoarea situație: Societatea comerciala X deține un spațiu comercial pe care il închiriază catre societatea comerciala Z, ... (vezi toată discuția)
Decl.390 ion g ion g va rog mult: daca pana pe 15 ale lunii urmatoare nu am intrat in posesia facturii de achizitie intracomunitara scutita de tva(carne) si am numai avizul,cum si ... (vezi toată discuția)
In legatura cu cotele de tva de la 01.08.2025. ecalinutzacristea ecalinutzacristea Buna ziua, in legatura cu cotele de TVA de la 01.08.2025. Firma , prestari servicii curatenie, pe baza de contract prestari servicii. La obiectul contractului ... (vezi toată discuția)