Buna ziua. Detin o firma cu un angajat. Am angajat o firma de contabilitate sa se ocupe de tot. Am intrat in concediu prenatal, postnatal, am depus concediile medicale la sediul lor. Dupa ceva timp am verificat starea concediilor medicale in vederea decontarii si am constatat ca au depus doar 3 din 5. Dupa ce am solicitat dovada ca au fost trimise, le au depus si pe cele 2, dar dupa 6 luni, si nu in termenul de 90 de zile. Au fost decontate cele 3 luni, ultimele 2 respinse. Fiind vorba de aproximativ 18.000 lei. Cum sa procedez acum? Cui ma adresez? Cum imi recuperez paguba aceasta?
Buna ziua , aveti contract de prestari servicii cu societatea de contabilitate ? Pentru operatiuni ce nu tin de contabilitate , consultanta si salarizare aveti tarife separate ? Daca raspunsul este nu , orice serviciu anexa trebuie cerut , tarifat si achitat insa daca exista si nu a fost executat puteti actiona in instanta conform contarctului in derulara valabil . Mai este esential si dupa cat timp si in ce perioada a lunii ati dat spre operare concediile medical .
Buna ziua. Firma se ocupă de tot...de la infiintare, salarii, depuneri etc. Concediile le am dus lunar pana in data de 5 si primeam confirmare de primire pe email dar nu se preciza ce documente am depus. M au dus cu zaharelul 2 ani ca vor intra banii chiar daca au intarziat depunerea. (Contabila atribuuta mie a uitat pana si sa.mi suspende contractul de munca si asa m a trecut 3 zile in concediu de odihna, la care am mai platit si taxe). Mi e teama ca nu pot dovedi ca eu am depus totul la timp si e greseala lor. Doar mailuri in care insist sa.mi dea dovada ca au fost implementate. Fara raspuns scris din partea lor, doar verbal abureli.