avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am carte de identitate in format nou fara adresa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am carte de identitate in format nou fara adresa ...

Buna seara ..daca am carte de identitate in format nou fara adresa ..sunt obligata de institutie sa aduc o alta hartie ca dovada ca locuiesc la domiciliu aferent?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:52, 14 Septembrie 2025
Bună ziua,

În opinia mea nu, dar dacă totuși vi se solicită puteți obține o adeverință de la serviciul de Evidență care v-a eliberat CEI. Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_697...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara buletin (lipsa act spatiu) VERONICA56 VERONICA56 Am o intrebare la care nu gasesc raspuns.Este vorba de o femeie careia i-a expirat buletinul de identitate de 2 ani si nu-l poate preschimba fiindca nu are un ... (vezi toată discuția)
Ci fara prezenta proprietarului georgiana1705 georgiana1705 Locuiesc de 6 ani in casa unei rude , care refuza sa ma insoteasca la politie pentru eliberarea cartii de identitate . Nu ma intrebati motivul - este in varsta ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)