avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un cabinet medical privat care lucreaza cu Casa de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un cabinet medical privat care lucreaza cu Casa de ...

Buna ziua! Un cabinet medical privat care lucreaza cu Casa de sanatate este obligat sa isi angajeze si o asistenta medicala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 16 Septembrie 2025
Gasiti aici legislatia aferenta functionarii cabinetelor medicale: [ link extern ]
Nu este obligat sa aiba salariatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinetul medical individual trebuie obligatoriu sa aiba asistenta angajata ? sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Un cabinet medical individual care face contract cu casa de sanatate, este obligat prin lege sa angajeze o asistenta ? Intreb din perspectiva unui ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt elevă a Școlii postliceală sanitară carol ... IOM15 IOM15 Bună ziua. Sunt elevă a Școlii Postliceală Sanitară Carol Davila, specializare Asistent Medical Generalist si am 25 de ani și nu am copiii. Vă rog ... (vezi toată discuția)
Lncadrare asistenta de radiologie dan_rodica dan_rodica Buna ziua, va cer o lamurire. Lucrez intr-un cabinet dentar cu radiologie dentara. Stiu de la colegele din spitalul municipal ca in radiologie se acorda spor ... (vezi toată discuția)