avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De ce trebuie sa atasam o groaza de hartii ? De ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De ce trebuie sa atasam o groaza de hartii ? De exemplu o societate ...

De ce trebuie sa atasam o groaza de hartii ?
De exemplu o societate decide sa fie numit contabilul care este si angajat cu CM. Administratorul nu este angajat. Decide sa faca imputernicire notariala, si acum trebuie act contitutiv ( sa vada adminsitratorul) , certificat ONRC,CI copii .Ne intoarcem la birocratie-dosariada.Este vb.de o societate care este si in REVISAL.
Toate astea ar putea sa fie verificate de catre ITM.
Si mai mult asteptarea de 5-6 zile pt verificare.Cel putin asa patesc eu.
Am mai multe firme si trebuie sa le iau pe rand, ca dupa trimiterea actelor nu mai pot opera in REVISAL si raman in aer cu angajarile.( ex.infirmierele si asistentii sunt intr-o miscare de pe o zi la alta)
Au dreptate cei de la UNIUNEA NAT.EXPERTILOR IN LEGISLATIA MUNCII sunt multe lucruri care trebuie corectate.

Alte discuții în legătură

Cum e corect si ce trebuie sa mai fac? glo glo vreau sa infiintez un srl.administrator fiind o alta persoana decit asociatii. trebuie sa fac contract de munca administratorului? pot cu timp ... (vezi toată discuția)
Obtinere parola si user itm liliana_balan liliana_balan Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: Persoana imputernicita pentru a obtine parola si user ITM, este obligata sa opereze in Revisal? Se considera ca ... (vezi toată discuția)
Salariat nou srl-d anomarairam anomarairam Buna ziua, am infiintata o societate SRL-D de doua luni, as dori sa angajez pe cineva din data de 9.11.2013, fiind primul salariat ce trebuie sa fac? Fiind ... (vezi toată discuția)