avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Schimbare cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Schimbare cod CAEN

Buna ziua. Am u SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc ca sa schimb aceste coduri CAEN cu altele, implicit codul principal. Aveti idee ce pasi trebuie sa fac si cam cat m-ar costa toata afacerea? Va multumesc.

PS: De preferat daca imi puteti spune si cu ce fromulare sa ma duc.
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
robert_11, utilizator
Cel mai recent răspuns: robert_11 , utilizator 09:54, 20 Decembrie 2011
Trebuie sa faceti o hotarare AGA prin care sa hotarari schmibarea codurilor vechi cu cele noi. Va trebui sa faceti si un act constitutiv actualizat cu noile activitati.
Actul constitutiv actualizat insemnand, un act constitutiv ca cel depus initial la infiintarea societatii, insa cu alte coduri CAEN? Sau aceasta actualizare consta in altceva?
Pe site-ul ONRC am gasit urmatoarele acte necesare:
- Cererea de inregistreare (original) - banuiesc ca este vreun formular tipizat
- Actul modificator al actului constitutiv (hotarare AGA)
- Actul constitutiv actualizat - presupun actualizat cu noile coduri caen
- Declaratie pe propria raspundere (original) (model 3)
- Dovezile privind plata taxelor / tarifelor legale: (taxa de registru - cat este? si tariful de publicare in MO, partea a IV-a)

M-am dus la MO si in partea a IV-a avem urmatoarele:

- Publicarea integrala sau in extras a rezolutiilor directorului general al ORC de pe langa tribunalul persoanei desemnate, privind autorizarea constituirii societatilor coemrciale si de inmatriculare a acestora, precum si publicarea incheierilor de rectificare, in extras (31.5 lei / pagina de manuscris)
- Publicarea celorlalte acte prevazute de Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare (104 lei / pagina de manuscris)
- Publicarea altor acte prevazute de lege (104 lei / pagina de manuscris)


Cine stie unde la ce fel de taxa ma incadrez eu?
Este corect formulata urmatoare decizie pentru schimbarea codurilor caen?

SC ___________________ SRL-D
Sediul social: ____
CUI: _____________


DECIZIA
asociatului unic nr. _ / ___________

Prin asociatul unic, __________, cetatean roman, nascut la data de _________, in __________, domiciliat in ___________, identificat cu CI, seria ___, nr. _______- eliberat de _____, la data de _____, se catre ______, CNP: ______.

Decide:

1. Schimbarea activitatii principale a societatii, cod CAEN 1814 - Legatorie si servicii conexe, cu cod CAEN 7912 - Activitati ale tur-operatorilor
2. Schimbarea activitatilor secundare ale societatii, codurile CAEN: 5819 – Alte activitati de editare, 7022 – Activitati de consultant pentru afaceri si management, 7430 – Activitati de traducere scrisa si orala (interpreti), cu codurile CAEN: 7990 - Alte servicii de rezervare si asistenta turistica, 7312 – Servicii de reprezentare media, 4791 – Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet,
3. Celelalte dispozitii ale Actului Constitutiv raman neschimbate.



Asociat unic,
_____________


PS: Este obligatoriu sa scriu dupa codul caen (7912) si descrierea (Activitati ale tur-operatorilor)?

Dupa ce depun aceasta decizie la monitorul oficial, ma pot duce de exemplu in aceeasi zi la ONRC sa depun restul de documente pentru schimbarea acestoe coduri caen?
Nu ma poate ajuta nimeni in aceasta problema? Nu insistam, insa as fi vrut sa ma duc astazi la Monitorul Oficial sa rezolv problema.

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Mentiunea inregistrari punctu-lui de lucru la o.r.c. ailin ailin in momentul inregistrari pt.-ului de lucru se face cumva o modificare a actului constitutiv ? va rog :worthy:spunetimi toate demersurile si declaratile pe care ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social din bucuresti in provincie Romică Stoica Romică Stoica Ce acte sunt necesare in Bucuresti pt. schimbarea sediului social in provincie?#-o (vezi toată discuția)