Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru angajare post infirmiera se cer ba studii generale, ba studii medii ...

Buna ziua pt angajare post infirmiera se cere ba studii generale ba studii medii ba liceu..cum e de fapt corect?..inafara de curs etc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 20 Septembrie 2025
Studii de școală generală, completate de absolvirea unui curs de calificare profesională autorizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare post de tehnician (la stat) pentru persoana cu studii superioare ingineresti k1mihai k1mihai Buna ziua. Pot aplica pe un post de electromecanic in domeniul public (de stat) daca am studii de inginer electroenergetician tinand cont de faptul ca in ... (vezi toată discuția)
Completare date salariati in noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Pentru cine s-a apucat de treaba in Reges Online, cand un salariat are diploma de 10 clase obligatorii, ce nivel de studii aleg? De asemenea, ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)