avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As dori sa mi spuneți ce e de făcut în cazul în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As dori sa mi spuneți ce e de făcut în cazul în care în ...

As dori sa mi spuneți ce e de făcut în cazul în care în urma plecării voluntare de la arcellor mittal hunedoara, în urma taxelor mi se va retrage sănătatea pe toată suma primită ea reprezentând 12 salarii în cazul meu ,dar mi se spune ca imediat după asta nu mai am asigurare medicala ,iar noi nu avem opțiunea de plată esalonata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 24 Septembrie 2025
Poate postati ca sa intelegem ce doriti ..calitatea de asigurat inceteaza in termen de 3 luni de la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitalizare de urgenta in alta tara - solicit compensatie! buna ... AlinaHH86 AlinaHH86 Spitalizare de urgenta in alta tara - Doresc compensatie Buna ziua! In urma cu un an, am suferit o problema medicala aflandu-ma intr-o tara UE. A fost o ... (vezi toată discuția)
Ref.pensie invaliditate daniela-claudia daniela-claudia un salariat care se pensioneaza pt.invaliditate are ultimul certificat medical eliberat pentru perioada 11.11.2014 - 27.11.2014. Va rog sa-mi spuneti care este ... (vezi toată discuția)
Demisie-concediu medical LucianSandu LucianSandu Buna ziua. As dori daca ma poate lamuri cineva asupra unei probleme. Mi am dat demisia cu data de 28 februarie de la firma la care lucrez. Acum sunt in ... (vezi toată discuția)