Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O societate comerciala respectiv Heineken SA, deține arhiva ...

O societate comerciala respectiv Heineken SA, deține arhiva unui fost angajator și deși mi-au cerut prin mail sa le trimit documentele necesare pt eliberare a unei adeverințe pt sporuri , prime , etc ( pe care le-am si trimis online line la solicitarea lor) refuza sa- mi elibereze adeverință. Mai mult, au trecut peste 13Luni de cand le solicit prin mail - uri, telefoane etc, un răspuns, am fost chiar și la sediul lor dar aceștia refuza efectiv sa-mi dea un răspuns.
As dori sa-i acționez în instanta și sa cer daune morale și materiale, pt ca ma consider prejudiciat.
Au trecut peste 13luni de la depunerea cererii. Incredibil
Ați mai cunoscut astfel de cazuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 25 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune sesizare la ITM , inainte de a-i actiona in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua la solicitarea mea, sc a & m arhive center srl - ploiesti ... uca2015 uca2015 Buna ziua La solicitarea mea, SC A & M ARHIVE CENTER SRL - Ploiesti mi a eliberat 3 adeverinte pt veniturile brute, acordul global si sporurile acordate de ... (vezi toată discuția)
Documente indemnizatie crestere copil Aurelia60 Aurelia60 Buna Ziua, In data de 24.03.2014 s-au implinit cele 126 de zile de concediu maternitate.In data de 20.03.2014 am facut cererea pt suspendarea contractului de ... (vezi toată discuția)
Fostul angajator refuza eliberarea copiilor dupa statele de plata. la fel si arhiva. ce pot face? in perioada 1974-1976 am lucrat in bucuresti la metalurgica si ... marius0707 marius0707 In perioada 1974-1976 am lucrat in Bucuresti la Metalurgica si Precizia. Am solicitat in 2021 eliberarea unei adeverinte cu vechimea in munca si am fost ... (vezi toată discuția)