Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
1) daca actionez arhiva privata in judecata ce sanse am de castig???
si daca am posibilitatea sa recuperez cheltuielile de judecata. Arhiva trebuie actionata la Tribunalul Ploiesti sau pot sa o chem in judecata si la tribunalul Bucuresti???
2) daca fac contestastie in instanta la decizia de respingere a casei de pensii in baza celor 2 adeverinte de venituri si acord global, si instanta imi respinge actiunea pe motiv ca cele 2 adeverinte nu sunt emise cfm procedurilor legale....si in final reusesc totusi sa obtin reemiterea adeverintelor de catre arhiva privata, mai am, dreptul la o noua actiune in instanta folosind noile adeverintele reemise? Mentionez ca pot contesta pana pe 17 septembrie 2021 decizia casei de pensii de respingere a valorificarii adeverintelor de venituri brute si acord global.
3) unde pot reclama refuzul arhivei private de a reemite adeverintele cfm prevederilor legale? Cum ar trebui sa procedez pt a determina arhiva privata careia i-am platit pt emiterea celor 3 adeverinte suma de 839 lei , arhiva care m-a asigurat ca adeverintele vor fi emise cfm cerintelor caselor de pensii!!!
~ final discuție ~