avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Daca in urma succesiunii dupa bunicii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Daca in urma succesiunii dupa bunicii mei,eu in calitate ...

Buna ziua, Daca in urma succesiunii dupa bunicii mei,eu in calitate de nepoata de la fiu si matusa mea in calitate de fiica a celor decedati,putem vinde 2 terenuri,unul aprox 6000 m2,unul aprox 2000m2,la tara,si casa batraneasca cu gradina,in decursul unui an,sau devenim platitori de TVA?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: stafy , utilizator 17:11, 27 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu veți deveni plătitori de TVA în cazul acestor vânzări.
Va multumesc,tocmai ce am fost pacalita cu aceasta afirmatie ca devenim platitori de tva,daca facem 3 vanzari succesive intr un an,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune la notar fara toti mostenitorii mary6 mary6 Buna dimineata. In anul 2000 a decedat bunica mea din partea tatalui, aceasta avand 4 copii mostenitori,implicit tatal meu.In anul 2006 ulterior decesului ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informații RodicaAurica RodicaAurica Succesiune /informații Buna ziua, Va solicit ajutorul pentru o situație foarte complicată. Suntem mai multi frați și părinti noștri au decedat în ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme emilia_vasile2003 emilia_vasile2003 Buna seara, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a lamuri o problema legata de o succesiune. In 1992, bunicul din partea mamei a decedat, bunica fiind ... (vezi toată discuția)