Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada - stiti cumva cum se poate rezolva problema ...

Prelungire dovada - stiti cumva cum se poate rezolva problema prelungirii unei dovezi de circulatie, daca parchetul e in protest?
Cel mai recent răspuns: mike23lorin , utilizator 12:48, 29 Septembrie 2025
Contactează autoritatea de înmatriculări: explică situația și întreabă dacă pot emite o prelungire provizorie de 1–2 săptămâni, până la soluționarea protestului sau solicită un document de la Parchet: dacă dovada e blocată de un dosar, cere o adeverință scrisă că vehiculul nu este pus sub sechestru activ, sau un termen estimativ de ridicare a restricției.
am scris eu incomplet - dovada este a permisului, nu a certificatului

Ana-Maria Anca a scris:

Contactează autoritatea de înmatriculări: explică situația și întreabă dacă pot emite o prelungire provizorie de 1–2 săptămâni, până la soluționarea protestului sau solicită un document de la Parchet: dacă dovada e blocată de un dosar, cere o adeverință scrisă că vehiculul nu este pus sub sechestru activ, sau un termen estimativ de ridicare a restricției.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada - ce pot face daca parchetul e in protest? mike23lorin mike23lorin Prelungire dovada - stiti cumva cum se poate rezolva problema prelungirii unei dovezi a permisului auto, daca parchetul e in protest? am avut un accident cu o ... (vezi toată discuția)
Procedura prelungire drept circulatie ionutt ionutt Buna ziua, In urma cicularii cu numere provizorii de Germania in Romania, in data de 17 oct. mi-a fost intocmit dosar penal, mi-a fost retinut permisul de ... (vezi toată discuția)
Problema numere rosii djluci djluci tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)